Smag på Garden

Sæsonens smage. Gode glas. En aften med nærvær & hygge. 

SMØRREBRØD

Lørdag & søndag mellem kl. 12:00-16:30

1 stk. 85,-   2 stk. 160,-    3 stk. 210,-    per. pers

 

Rødbederimmet laks

m. sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips

 

Christiansø Pigens Marinerede Sild

m. sennep mayo, skalotteløg & porrefritter

 

Himmerland oksetatar

rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, tabasco-mayo & kataifi

 

Udvalg af svampe

m. urte mayo, sprøde kapers & timian

 

Håndpillede rejer

i cremet dressing med purløg, selleri og spidskål & sprød palmekål

Hos Garden bestemmer du selv, hvordan aftenen skal smage

Gå med vores 3-retters menu for en klassisk oplevelse, del vores sharing menu med bordet – fyldt med små og større retter – eller sammensæt jeres egen middag à la carte.
Hos os kan man dele – men man behøver ikke.

GARDENS 3-RETTERS MENU 350.-  

MED TILHØRENDE VINMENU   645.-

FORRET

Rødbederimmet laks

Med sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips 
Hvidvin – Otto, Soave, Graziano Prà

HOVEDRET 

Braiserede svinekæber med glace

Skalotteløgspuré, syltede perleløg, butternut squash samt pastinakstykker & -chips
Rødvin - Chianti Classico, Sangiovese, IT – Toscana, L’Erta di Radda    

-

TILKØB + 95,-

Opgrader til Uruguay grain fed oksemørbrad med blomkål, trøffel, Pommes Anna, syltede rødbeder, sprød kataifi og portvinsglace 

-

DESSERT 

Mazarinkage med vanilje- og hvidvinspære

Hvid chokoladecreme, krystalliseret hvid chokolade & rød skovsyre
Dessertvin - Moscato d’Asti

GARDENS SHARING MENU 450.-

MED TILHØRENDE VINMENU   850.-

Skal bestilles af hele bordet & deles family-style 

 

1. SERVERING 

Den Lette tapas

To skønne oste & to slags charcuteri, serveret med dejligt tilbehør – perfekt til en let snack. 
Bobler - Prosecco "Settolo", Treviso, Fratelli Collavo 

2. SERVERING

Rødbederimmet laks

Med sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips

- 

Rødtunge dampet med hvidløg & persille

Grøn spidskål, sprød palmekål & Citrus-hyldeblomst beurre blanc, toppet m. mizuna & kørvel
Hvidvin – Riesling trocken, GE – Pfalz, Lichti & Astroh

 

3. SERVERING

Porcini-ravioli med kantareller

Brunet smør med citron, let syltet Hokkaido, salvie & ristede hasselnødder

- 

Grain fed Uruguay oksemørbrad

Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltede rødbede, sprød kataifi & portvinsglace
Rødvin - Langhe Nebbiolo, IT – Piemonte, Tenuta Cucco

4. SERVERING 

Mazarinkage med vanilje- og hvidvinspære

Hvid chokoladecreme, krystalliseret hvid chokolade & rød skovsyre
Dessertvin – Moscato d’Asti

À LA CARTE

TIL DEN SNACK SULTNE

Trøffelchips m. mayo // 55.-
Sortfodsskinke, olivenolie, balsamico & brød // 125.-
Saltede mandler, oliven, snackpølser // pr. stk 45.- eller mixen 115.-

TAPASBRÆTTER

Serveres med vores hjemmebagte brød & rørt smør  

Den Lette // 125.-

To skønne oste & to slags charcuteri, serveret med dejligt tilbehør – perfekt til en let snack 

Den Store // 175.-

Tre smagfulde oste og fire forskellige slags charcuteri, serveret med godt tilbehør
 

Den Lækre  // 210.-

Rødbede rimmet laks, lækre små rejer, smagfuld svampemix, tre udvalgte oste, fire slags charcuteri, alt serveret med et lækkert udvalg af tilbehør

SMÅ RETTER
 

Burrata di bufala // 95.-

Med friske tomater, ristede valnødder, rucola, balsamico-reduktion, olivenolie & basilikum


Cremet markchampignonsuppe
// 110.-

Med stegte østershatte, syltet skalotteløg, urteolie, frisk persille & sprøde surdejsbrødcroutoner

Rødbederimmet laks // 110.-

Med sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips

Rødtunge dampet med hvidløg & persille // 125.-

Grøn spidskål, sprød palmekål & Citrus-hyldeblomst beurre blanc, toppet m. mizuna & kørvel 

Himmerland oksetatar // 115.-

Rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, Tabasco mayo, friterede kapers, sakura

 

HOVEDRETTER
 

Porcini-ravioli med kantareller // 185.-

Brunet smør med citron, let syltet Hokkaido, salvie & ristede hasselnødder
 

Hvidvinsdampet dagens fangst // 210.-

Jordskokkepuré, sprøde jordskokker, stegt rosenkål & cremet hvidvinssauce med citronolie

Braiserede svinekæber med glace // 210.-

Skalotteløgspuré, syltede perleløg, butternut squash samt pastinakstykker & -chips

 Grain fed Uruguay oksemørbrad // 325.-

Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltede rødbede, sprød kataifi & portvinsglace
 

Portobello svampe marinerede med soja & honning // 175.-

Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltet rødbede & kataifi

TILBEHØR TIL HOVEDRETTER

Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg // 45.-
Ovnbagte små kartofler, smør, timian // 55.-

UDVALG AF OSTE


3 stk. 95.-/ 5 stk. 150.-

Udvalg af oste, karamelliserede valnødder, kompot, hjemmelavet knækbrød

DESSERTER
 

Chokoladefondant // 85.-

Med vaniljeis, salt caramel, mandel krokant 

Mazarinkage med vanilje- og hvidvinspære  // 85.-

Hvid chokoladecreme, krystalliseret hvid chokolade & rød skovsyre 

Chokolademousse // 85.-

Med karamelkugler & skovbærglace